0340 – 140 30 info@carecenter.nu

Om oss

 Vår organisation

Vi är ett litet vårdföretag – vi beslutar om allt inom arbetsgruppen. Alla våra beslut grundar sig på kundernas behov och önskemål. Vår drivkraft är att bedriva en hemtjänst som vi är stolta över.

Vi är ett litet vårdföretag som har höga krav på oss själva!

Företagsledningen består av:

Verksamhetschef Chenay: Har jobbat som sjuksköterska i flera år i kommun och landsting. Har byggt upp verksamheten från första början. Finns tillgänglig varje dag.

Maria : Sköter löner, bokföring och fakturering . Finns tillgänglig vardagar på telefon 0340-140 30.

Samordnare: Caroline och Isabell – lyhörda, empatiska, duktiga och utbildade. Tillgängliga vardagar.

Personalgruppen: Består av ca 45 personer handplockade, glada medarbetare som är serviceinriktade och vårdutbildade. Flera har dessutom lång erfarenhet av att ge omsorg och service i det egna hemmet. Personal utöver det vanliga. De flesta av våra medarbetare är utbildade undersköterskor och har arbetat i flera år med äldreomsorg. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och många av våra anställda är tvåspråkiga. Samtliga medarbetare kan uttrycka sig väl i tal och skrift.

Med rätt attityd och hjärtat på rätta stället. Vi tar stort ansvar och respekterar dig som kund och dina önskemål.

Personalgruppen är indelad i grupper – det finns  städgrupp och  vårdgrupper.

Vi arbetar i tre mindre vårdgrupper. Vi bedriver verksamhet varje dag mellan kl 7-22. Städgruppen består av 3 medarbetare som utför tvätt, städ och hushållsnära tjänster helgfria vardagar (kl. 08-16). Städgruppen har adekvat städutbildning. Vår personal bär arbetskläder och Foto ID brickor.

Allt för att skydda dig som kund.

Det går alltid att nå oss per telefon under arbetstid. Skickar du e-post får du alltid svar snarast!

Ägare, styrelse och ekonomi:

Information om vårt organisationsnummer, bolagsform, VD, styrelse, säte och ekonomi hittar ni på allabolag.se, för att komma dit klicka här.