0340 – 140 30 info@carecenter.nu

 Hemtjänst

Hallands CareCenter är ett vård- och omsorgsföretag som sedan 2007 bedriver hemtjänst i Varbergs Kommun.  Vi bedriver hemtjänst i centrala Varberg inkl  Getterön och Träslövsläge.

Vårt kontor ligger på Bandholtzgatan.

Vi utför alla biståndsbedömda insatser  som till exempel personlig omvårdnad, promenader, inköp, tvätt, städ, följer med till läkare mm. Delegerade/instruerade hälso- och sjukvårdsinsatser i samarbete med kommunens sjuksköterskor, sjukgymnaster eller arbetsterapeuter.

Anhörigavlösning:  detta innebär att du som närstående kan lämna din anhörig tryggt i hemmet med våra medarbetare för att uträtta ärenden och delta i aktiviteter. Under avlösningen gör vi det kunden själv önskar.

Matinköp som biståndsbedömd insats:

Vi handlar där kunden själv vill – du kan byta affär från gång till gång om du vill!

Vill du följa med så går detta bra också!

 Tjänster som man får tillgång till som kund hos oss:

  • Hustomte

Vi har en hustomte som  hjälper dig kostnadsfritt med vissa saker tex hänga upp gardiner, byta glödlampor eller proppar. Behöver du hjälp med något annat så kan du ta kontakt med oss.

Målsättningen med tjänsten är att du skall slippa göra sådant som kan orsaka fallrisk.

  • Mathämtning- som biståndsbedömd insats

Vi hämtar nylagad mat varje dag i samarbete med Östergården, Monark – allt enligt kundens önskemål. Beroende på ditt biståndsbeslut lagar vi även enklare måltider i ditt hem.

Hundbesök

Vi kan kostnadsfritt erbjuda våra kunder besök av vår hund Sumo – 2 årig Bichon Havanais som är en allergivänlig hund. Sumo varken fäller eller luktar.

Vi kommer hem till dig som vill ha en kontakt med en hund- vi utför även promenader med hund.   För mer information kontakta kontoret.

Hundbesök