0340 – 140 30 info@carecenter.nu

Flera har frågat mig varför vi vill ha en blogg?

Vi valde det som en sorts  kommunikationskanal mot varbergs invånare . Vi träffar många som inte riktigt vet vad en hemtjänst gör och vart man skall vända sig vid behov. Via vår blogg så kommer ni alla som undrar saker kunna ha kontakt med oss direkt utan några förpliktelser. Vi vill hjälpa fler!! Vi kommer att ge tips och råd i vår blogg

Vem är då  jag?! 

jag heter Chenay och är ägare till Hallands CareCenter. Vår hemtjänst  har drivits sedan 2007 och det är jag som har yttersta ansvaret för allt som händer i vår hemtjänst. Jag är sjuksköterska i grunden och har jobbat med vård och omsorg sedan 20 år tillbaka.

Vad är då det unika med Hallands CareCenter?! 

det är nog flera bitar som gör HCC till vad den är. Det som är det viktigaste  biten i vår hemtjänst är personalen. HCC´s personal är blandat i åldrarna och flera har varit i företaget under många år. Underbara människor som jag har kommit väldigt nära. Varje morgon kommer de in till kontoret med stort engagemang och vilja att göra bra ifrån sig. Det finns ingen i vår lilla grupp som inte håller måttet och är inte på rätt plats. Att träffa dessa underbara tjejer och killar varje dag är en stor privilegie.

Vi har roligt tillsammans varje dag och gör ett väldigt viktigt  jobb genom att ta hand om våra gamla!!